Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Over Buienalarm.be

Wat kun je met Buienalarm.be?

Naast de app die te downloaden is bij Google Play (Android versie) en in de App Store (IOS versie) hebben we nu ook een website met verschillende functionaliteiten. Op de homepagina kun je dagelijks de weersverwachting lezen. Daarnaast kun je per locatie de 2 uurs-, 24 uurs- en 7 dagen voorspellingen zien. Deze voorspellingen worden ondersteund met een visual die de hoeveelheid neerslag laat zien.

Vragen over Buienalarm?

Veel gestelde vragen worden beantwoord in de FAQ-sectie. Je kan hier onder andere lezen wat Buienalarm doet, wat je ermee kan en waarom je Buienalarm zou moeten downloaden op je Smartphone. Ook worden er vragen beantwoord over de functionaliteiten van de app.

Voor andere vragen dan degene die worden beantwoord in de FAQ-sectie, kun je deze stellen via info@buienalarm.be.

 

Deel je weerweetjes met ons!

Weet je zelf nog een interessant weerfeit of weersverschijnsel welke nog niet op onze pagina staat? Laat het ons weten, dan schrijven we er een leuk stukje over. Ook als je een vraag hebt over een weersverschijnsel, vraag het ons gerust, dan zoeken we dit uit. Mail naar: info@buienalarm.be. Meer informatie over deze weerfeiten staat onder het kopje Weerweetjes.

Deel je weerfoto met ons!

Heb jij een leuke weerfoto van een zonnige- of regenachtige dag? Heb je misschien een mooie foto van de zonsondergang gemaakt of heb je een andere leuke weerfoto gemaakt? Stuur je foto naar info@buienalarm.be. Wie weet gebruiken we jouw unieke weerfoto en zie je de foto terug op onze site.